ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

To B2B Website της εταιρείας Excel ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. σας προσφέρει την δυνατότητα επιλογής του Τρόπου Πληρωμής.

1. Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας Excel ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.
Οι λογαριασμοί είναι:
 • Alpha Bank
  125002320001653
  IBAN: GR31 0140 1250 1250 0232 0001 653
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

 • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  19047120993
  IBAN: GR68 0110 1900 0000 1904 7120 993
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.
Η αποστολή των προϊόντων στην διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την εγγραφή σας θα γίνει αφού επιβεβαιωθεί η κατάθεση σας.

2. Με Πιστωτική κάρτα

Alpha e-Commerce

Δεχόμαστε όλες τις κάρτες, πιστωτικές ή προπληρωμένες VISA ή MASTERCARD καθώς και χρεωστικές που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Επίσης δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Maestro και Diners. Οι συναλλαγές σας προστατεύονται μέσω συστήματος online ασφάλειας της ALPHA BANK και της υπηρεσίας Alpha e-Commerce, το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Η χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Κατά την παραλαβή των προϊόντων και για τη δική σας ασφάλεια θα ήταν καλό να υπογράψετε την απόδειξη παραλαβής έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας.

Τώρα, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι ακόμη πιο ασφαλείς με τις κάρτες σας VISA και MASTERCARD. Οι αγορές μέσω internet είναι σίγουρα ο πιο σύγχρονος τρόπος για να κάνετε τις αγορές σας, απλά με ένα κλικ. Τώρα, είναι και ο πιο ασφαλής γιατί, χάρη στις νέες υπηρεσίες Verified by Visa και MasterCard SecureCode μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την κάρτα σας, για online αγορές, είστε ασφαλείς!

 1. Ασφάλεια των συναλλαγών στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank

  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 2. Τι είναι οι υπηρεσίες Verified by Visa, MasterCard SecureCode;

  Πρόκειται για υπηρεσίες online πιστοποίησης της ταυτότητας του νόμιμου κατόχου της κάρτας, που διασφαλίζουν ότι δεν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος, για ηλεκτρονικές αγορές στο διαδίκτυο, και έτσι προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας. Αυτό συμβαίνει γιατί σε κάθε online πληρωμή συμμετέχει και η τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα. Έτσι, για να προχωρήσει η συναλλαγή σας με online επιχειρήσεις που έχουν σήμανση Verified by Visa ή MasterCard SecureCode είναι υποχρεωτική η εγγραφή σας στην υπηρεσία.

 3. Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες Verified by Visa, MasterCard SecureCode;

  Κατά τη διάρκεια της πρώτης αγοράς με συμβεβλημένη online επιχείρηση, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε υποχρεωτικά στην υπηρεσία με την κάρτα σας Visa ή MasterCard ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία γέννησης, Τ.Κ., ημερομηνία λήξης κάρτας και κωδικό ασφαλείας (CVV)).